Cum să alegem ce aplicație să dezvoltăm

Da, știm toți: e greu să găsim o idee de aplicație care să prindă. Iată două posibilități pentru a găsi mai ușor ceva de făcut:

  1. Oferim servicii de dezvoltare software la comandă. Astfel vom afla ce caută clienții. Aceasta merge în special dacă dorim să dezvoltăm și apoi să vindem componente. Putem observa așa, de exemplu, că pentru un anumit proiect este nevoie de o anume componentă care nu există pe piață sau este prea scumpă. Dezvoltând-o pe cont propriu o putem vinde altor programatori care caută același lucru. Chiar și dezvoltând aplicații de sine stătătoare putem descoperi că unele părți ar putea fi transformate în componente posibil utile și separat.
  2. Analizăm ce facem în fiecare zi. Determinăm care anume dintre sarcinile noastre ar putea fi făcute mai ușor utilizând un telefon sau un computer. Mai ales dacă e ceva repetitiv. Apoi dezvoltăm o soluție care rezolvă această problemă. O vom putea vinde tuturor celor care au aceeași treabă de rezolvat. Aceasta merge bine în special dacă este vorba de aplicații pentru dispozitive mobile.
Advertisements

About Sorin Dolha

My passion is software development, but I also like physics.
This entry was posted in Computere și Internet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Add a reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s