Salutări din Mărginime! (Romanian)

Salutări din Săliște, Marginimea Sibiului. Zona este super. Pensiunea La Taifas e extraordinară din toate punctele de vedere: cazare, masă, personal. Ieri am făcut o ieșire cu sania, cu Victor (băiețelul de 1 an al Alinei și al lui Mircea, prietenii cu care suntem în excursie) pe strada Brata (cea a pensiunii) care e acoperită de zăpadă (nefiind drum de mare interes). Azi facem o plimbare până în Sibiel.

Actualizare: Am ajuns acasă. Excursia a fost super, totul a fost la superlativ. Zona Mărginimii e deosebită, multă natură, plimbările și aerul curat ne-au reîncărcat complet bateriile, în ciuda gerului care a afectat totuși bateria autoturismului lui Mircea în ultima noapte (dar până la urmă s-a rezolvat totul cu bine). Mâncarea este excelentă peste tot Tongue out; am mâncat la prânz în 3 locuri – toate excelente: de două ori la restaurantul Miercurea Băi de la ieșirea de pe DN1 din Miercurea Sibiului spre Alba Iulia, sau la 50m de halta CFR Miercurea Băi (eu am ales prima dată mușchiuleț de vită, iar în a doua vizită ciolan cu fasole – ambele super mari, foarte bune și deosebit de ieftine – au carmangerie proprie, restaurantul fiind de fapt o anexă a afacerii), apoi la pensiunea Sibiel (aflată literlamente în pădure) și în fine la Fântânița Haiducului (la 15 km de Sibiu, pe DN1 spre Brașov).

Am postat fotografii din zona respectivă într-un album public, plus câteva personale (cu acces limitat la cei care fac parte din grupul Dolha, asta e Smile).

Advertisements

About Sorin Dolha

My passion is software development, but I also like physics.
This entry was posted in Călătorie. Bookmark the permalink.

Add a reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s