Restaurant bun în Sovata (Romanian)

Dacă vizitați Sovata nu ezitați să luați masa la restaurantul hotelului Danubius (4 stele). Prețurile sunt asemenea tuturor teraselor din zonă, însă mâncarea este de două ori mai bună! Vă recomand medalionul de rață (cu crochete de cartofi, mere coapte și vișine), este excepțional, după părerea mea rața este pregătită mult mai bine chiar și decât în Paris (cel puțin comparativ cu un restaurant din centrul capitalei, unde am gustat eu un fel similar)!

Medalion de rață cu crochete de cartofi, mere coapte și vișine

În plus, pe terasele din jur chelnerii nu sunt atât de zâmbitori ca la hotel, prețurile pot fi chiar mai mari, gramajul gustării mai mic, iar gustul prea dulce sau prea sărat, pe când la hotel aproape toate felurile de mâncare sunt foarte bune, chiar deosebite (am încercat diverse, în mai multe sesiuni de bufet suedez).

About Sorin Dolha

My passion is software development, but I also like physics.
This entry was posted in Călătorie. Bookmark the permalink.

Add a reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s