CFR Călători va permite rezervări online (Romanian)

Începând cu 16 martie va fi disponibil un nou serviciu CFR Călători pentru persoane fizice: rezervarea online a biletelor (în anumite condiții).

Advertisements

About Sorin Dolha

My passion is software development, but I also like physics.
This entry was posted in Călătorie. Bookmark the permalink.

4 Responses to CFR Călători va permite rezervări online (Romanian)

 1. Tudor Turcu says:

  E un pas inainte, dar din pacate e doar un alt exemplu de firma care inca nu a auzit de e-commerce – era mult mai simplu sa faca un site in care clientul sa rezerve si sa cumpere biletul in acelasi timp, online, platind cu un card, fara alte formalitati sau "inregistrare" prealabila pe site.. Desigur, biletul fizic urmand sa fie ridicat pe baza unui cod, din orice gara..

 2. Sorin says:

  În plus se pare că au o problemă tehnică: eu m-am înscris cu o parolă care conține și semne de punctuație, iar la pagina de conectare (login), dacă încerc o astfel de parolă, răspunde cu eroare, parola nu corespunde criteriilor de securitate. Nu cred că are de-a face cu faptul că nu mi-am activat încă noul cont (mergând la gară și arătându-le actul de identitate), pentru că eroarea apare chiar dacă introduc o parolă greșită cu semne de punctuație și nu apare deloc (doar nu se contectează) dacă parola greșit nu conține astfel de simboluri.După ce activez contul (probabil în cursul următoarelor 2 săptămâni) voi mai încerca. În caz că tot nu merge, voi încerca funcția de Resetare parolă, dar mi-e cam frică s-o încerc acum (gândindu-mă la programatorul care a lucrat la acest sistem prin prisma experienței descrise mai sus! :-))

 3. Unknown says:

  Oare de ce pentru a rezerva un banal bilet de tren (nici macar nu poti sa il cumperi) au nevoie de CNP, Serie si numar CI, locul nasterii, domiciliul, data emiterii CI, valabilitatea? Si pe deasupra, trebuie sa tragi si o fuga pe la ei sa iti activeze contul. Cred ca ar trebui sa ii trezeasca cineva pe comunistii din CFR!

 4. Sorin says:

  Într-adevăr, parola conținând semne de punctuație nu funcționează. După resetare am pus o altă parolă fără semne de punctuație, iar aceasta merge corect.Însă odată intrat în cont meniul este foare sărac și funcțiile Rute sau Informații tren (cele mai importante) nu funcționează, afișând erori de sistem.Oh well… Mult chin pentru nimic!

Add a reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s