Statele lumii (Romanian)

Vroiam să vă spun că am realizat (în timpul meu liber) un mic joc distractiv, numit Statele lumii, disponibil pe Internet pentru oricine doreşte să participe, la adresa: http://dlh.wavenet.ro/StateleLumii.

Jocul are ca subiect cucerirea lumii. Fiecare utilizator (jucător) porneşte cu o singură ţară (atribuită de către sistem, la întâmplare, odată cu înregistrarea acestuia), iar apoi, în fiecare nouă zi, are dreptul să preia o ţară vecină cu teritoriul deja acaparat, dacă această ţară este liberă sau să atace o ţară care deja a fost ocupată de alt jucător de pe Internet. Succesul atacului depinde de punctajul pe care îl deţine fiecare jucător (fiecare ţară deţinută de jucător participă cu o anumită valoare la punctajul jucătorului), dar şi de noroc, în proporţii egale.

Momentan am pornit la joc cu câţiva membrii ai familiei mele, dar aşa cum spuneam, orcine doreşte poate să se înregistreze…

Notă: Am creat acest joc cu ideea că nu încearcă nimeni să trişeze. Aşa că vă rog să respectaţi regulile jocului şi să nu creaţi mai mulţi utilizatori. Dacă vom detecta că aveţi creaţi mai mulţi jucători de la aceeaşi adresă IP şi/sau vom avea dubii asupra identităţii persoanelor, vi-i vom şterge fără avertisment! Dacă jucaţi corect şi cinstit, ne vom distra de minune încercând să vedem cine va învinge. Puteţi să-i chemaţi la joc şi pe prietenii dumneavoastră.

Advertisements

About Sorin Dolha

My passion is software development, but I also like physics.
This entry was posted in Jocuri. Bookmark the permalink.

Add a reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s